DOBRODOŠLI V SVETU VEZALK!
 
€0 / 0 izdelkov
  • V košarici še ni izdelkov.
0

Kako zavezati?

DOBRODOŠLI V “MALI ŠOLI” KREATIVNOSTI!


kaj-je-ulace

Spoznajte Vezalkota.
Ste ustvarjalni? Ste radi drugačni? Se radi učite? Potem ste na pravem mestu – v mali šoli zavezovanja vezalk in ustvarjanja neskončnih kombinacij. Tukaj so objavljeni najbolj popularni načini zavezovanja. Ogledati si jih lahko na spodnji sliki. Za vas pa smo pripravili tudi video posnetke, da se boste lahko naučili najbolj norih kombinacij.

Imate svoj, edinstven način zavezovanja?

Pišite nam na vezalko@u-lace.si, pošljite nam video in če nas navdušite vas čakajo lepe nagrade!

36 najpogostejših načinov zavezovanja

kaj-je-ulaceKako zavezati visoke superge – križ/kraž način!


Vsi nosimo visoke superge. V tem video posnetku, vam pokažemo kako na zabaven in inovativen način zavezati visoke superge na način “kirs kros”. Seveda lahko tako zavežete tudi nizke superge – a mi pravimo, da na visokih izgleda bolje! Prava umetnija!

Petero-kraka zvezda na vaših supergah!


Tokrat smo se osredotočili na nizke superge. V video posnetku si lahko ogledate kako na svojeih supergah naredite pravo umetnijo – petero-krako zvezdo. Če uporabite neon ali v temi se svetleče barve vas bodo sigurno opazili! Odštekano!Dvobarvni trojni V-križ


V tem video posnetku boste videli kako z lahkoto izdelate, na pogled, težak vzorec. Uporabite barve po svoji izbiri in videli boste kako neverjetno zgleda, ko barve uskladite s hlačami in majico! Ne potrebujete veliko časa, da bi izgledali zakon! Novih superg tudi ne. Samo U-LACE vezalke;)!


Majina košarkaška mreža


Majina košarkaška mreža – vzorec, ki ga je ustvarila Maja – oboževalka U-LACE vezalk. Definitivno vzorec vreden ogleda in izdelave. Tako kot je Maja izdelala vzorec, lahko tudi vi! Pošljite nam video posnetek ali idejo na vezalko@u-lace.si in morda objavimo prav vašo idejo! Gremo “LEJSAT”!


Obratni trojni križ


Naučite se izdelati trojni križ. Ampak ne navaden trojni križ! Obratni trojni križ! Vas zanima?Ščekirajte video! To je mogoče samo z U-LACE vezalkami;)!


KAOS!?!


Čas je za KAOS! Vzorec, ki je tako kaotičen, da zanj sploh ne potrebujete navodil! Čista ustvarjalnost in preprostost ustvarjanja. Kaj čakate? Gremo “LEJSAT”!7-barvna šahovnica


Tisti od vas, ki ste že izdelali šahovnico (predvsem 7-barvno!) z vezalkami, veste koliko dela ste imeli! Poglejte kako enostavno je to z U-LACE vezalkami! Vseeno je ali delate 1-barvno ali 7-barvno šahovnico – ENAKO ČASA VAM VZAME! To je mogoče samo z U-LACE vezalkami;)!


Dvobarvni klasični vzorec


Klasika. Vzorec, ki je primeren za katerokoli priložnost. Če ga želite poudariti uporabite nore barve, ki so na voljo! Čas je za klasiko. Gremo “LEJSAT”!