DOBRODOŠLI V SVETU VEZALK!
 
€0 / 0 izdelkov
  • V košarici še ni izdelkov.
0

Kaj je U-Lace?


kaj-je-ulace

KAJ JE U-LACE?


U-LACE je nov, revolucionaren, funkcionalen in moderen sistem zavezovanja vezalk. HITER – PREPROST – ENOSTAVEN.S paleto 24 barv, vam omogoča, da usklajujete svoje superge – čevlje z oblačili in modnimi dodatki. BARVA JE MODA. Ste si že kdaj želeli imeti popolnoma drugačne čevlje od svojih sošolk, sošolcev, prijateljev in prijateljic, pa jih nikakor niste našli? MI IMAMO REŠITEV, »zlaceajte« si svoje superge na svoj unikatne način! Z našim U-LACE sistemom nobene superge ne bodo enake.

Z vsakim paketom U-LACE vezalk, lahko zavežete svoj par čevljev. Sistem vam omogoča neskončne in najbolj neverjetne kombinacije, tako barvne kot tudi stilske. U-LACE vezalke z lahkoto pripneš in odpneš. S 24 barvami U-LACE vezalk, si vsak lahko izbere svojo barvno kombinacijo in ustvari 2 trilijona kombinacij.

HITRO – ENOSTAVNO – PREPROSTO ZAVEZOVANJE VEZALK NA NESKONČNO NAČINOV


Vam še vedno ni jasno?


Neveste zakaj so U-LACE vezalke tako posebne in kaj je njihova prednost? Oglejte si video posnetek levo.
Če vas zanima kako zavezati vezalke na neskončno načinov, si oglejte našo “malo šolo zavezovanja” – KAKO ZAVEZATI?U-Lace vezalke..Najboljše vezalke na svetu...


U-Lace vezalke…najboljše vezalke na svetu, ko enostavno čevelj ne more mimo nas, ne da bi ga opazili!!! :D


 


Zadovoljna.si


Zadovoljna.si


Osvojile so svet, zdaj ‘napadajo’ Slovenijo!
Vpadljive, energične in drugačne – vse to, kar mladi danes enostavno obožujejo! - KLIKNI ZA VIDEO!Vam izdamo skrivnost?


Se vam je kdaj zgodilo, da ste videli res hude vezalke za piko na i, pa so bile res hudo zavezane? Vas zanima kako je to mogoče? Stvar je zelo preprosta:). Oglejte si video posnetek levo.
Če vas zanima kako zavezati vezalke na neskončno načinov, si oglejte našo “malo šolo zavezovanja” – KAKO ZAVEZATI?


3 GLAVNE PREDNOSTI U-LACE VEZALKNeskončno kombinacij!


S paleto 24 barv lahko ustvarite skoraj neskončno število kombinacij. Tako bodo vaše superge vsak dan drugačne in usklajene z vašim stilom, ki si ga boste izbrali. Ker imate proste roke pri kombiniranju različnih barv lahko ustvarite čevelj za vsako priložnost. Neverjetno!Idealna dolžina!


Brez zavezovanja in predolgih ali prekratih vezalk! En segment U-LACE vezalk je dolg 2 cm kar je ravno prav za povezovanje po diagonali ali prečno. Ker so elastične jih lahko raztegnete tudi do 250% njihove dolžine, kar zagotavlja neverjetno prilagodljivost! Kljub temu, da so elastične nudijo vaši nogi odlično oporo!Kakovostna izdelava!


Pri izdelavi U-LACE vezalk se poleg izjemnih barv držimo tudi pravila: “Kvaliteta na prvem mestu”. Vezalke so sestavljena iz 100% bombaža in 100% lycre. Zaupajte nam vaš čevelj in ta zagotovo ne bo razočaran!